Σεμινάριο ασφάλειας στο χώρο εργασίας

Registrations for this webinar is now closed. The recorded webinar can be found on YouTube.

Η ασφάλεια στο χώρο εργασίας γίνεται όλο και πιο επίκαιρο θέμα, ειδικά σε εργοστάσια και κέντρα διανομής, όπου η διακίνηση πεζών, περονοφόρων και άλλων βαρέων οχημάτων συνυπάρχουν, με συνέπεια να είναι επιτακτική η προστασία του προσωπικού.

 

Ο πρωτοπόρος κατασκευαστής κιγκλιδωμάτων ασφαλείας, A-SAFE έχει καταστεί καθοριστικός παράγοντας στη ραγδαία βελτίωση της ασφάλειας στους χώρους εργασίας παγκοσμίως. Όχι μόνο πρωτοπορούν στη κατασκευή του πιο δυνατού και ευέλικτου κιγκλιδώματος ασφάλειας στην αγορά, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για τον ορισμό προτύπων με τη British Standards association, τα οποία καθορίζουν και λύνουν προβλήματα ασφαλείας στο χώρο εργασίας. Αυτός ο κώδικας εφαρμογής ορίζεται ως PAS 13.  

Επί την ευκαιρία αυτού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε ένα διαδικτυακό σεμινάριο με επίκεντρο αυτό το θέμα, και με τη συμμετοχή των πρωτοπόρων προμηθευτών μας A-SAFE. Το σεμινάριο θα εστιαστεί περί του νέου κώδικα PAS 13 και πως μπορεί αυτός να εφαρμοστεί στο χώρο εργασίας, ώστε να προβλέπονται τα σημεία κινδύνου και να εξουδετερώνονται.

Το σεμινάριο θα καταλήξει με ασκήσεις και παραδείγματα από ρεαλιστικά σενάρια κινδύνου και οι προτεινόμενες λύσεις τους χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμη από τους A-SAFE.

Το σεμινάριο οργανώνεται από τη Spima και θα παρουσιαστεί από την A-SAFE στα Αγγλικά.

Το πρόγραμμα θα είναι ως ακολούθως:

  • 11:00 - 11:20: Ποια είναι η A-Safe; (20 λεπτά)

  • 11:20 - 11:50: Τι είναι ο κώδικας PAS 13 και πως μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια στο χώρο σας; (30 λεπτά)

  • 11:50 - 12:10: Εφαρμογές προσκρουστήρων ασφαλείας & τεχνικές προδιαγραφές (20 λεπτά)

  • 12:10 - 12:30: Προσδιορισμός περιοχών υψηλού κινδύνου και λύσεις επί παραδείγματι (20 λεπτά)

  • 12:30 - 12:45: Μελέτες από τελειωμένα έργα (15 λεπτά)

  • 12:45 - 13:00: Ερωτήσεις και απαντήσεις (15 λεπτά)

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή γεμίζοντας τη πιο κάτω φόρμα. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε μόνο αν είστε σίγουροι πως θα συμμετάσχετε αφού δεν υπάρχουν απεριόριστες θέσεις. Προτεραιότητα θα έχουν οργανισμοί που εδρεύουν στην Κύπρο. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Ημερομηνία σεμιναρίου: Πέμπτη 28 Μαΐου, 11:00 μέχρι 13:00